sobota 29. prosince 2012

Malé seznámení s ještě menším pisálkem

Proč jsem zde? 
Nikdy by mě nenapadlo že to jednou udělám, ale po cirkusu  na českém Blog. cz jsem se rozhodla odejít, Serveru jsem byla věrná několik let - v roce 2007 jsem založila první blog, v roce 2009 smazán a nahrazen na rok jiným, pozdě od 2010 do skoro 2013 fungovala na  My-poetic-world.blog.cz.
Nyní jsem ale rozezlena, protože byly provedeny úpravy znehodnocující vše. Po změnách proběhla vášnivá diskuze s jednostarým nespokojením a arogancí administrátorů - http://blog.blog.cz/1212/nova-uvodni-stranka-blog-cz .

Rozhodla jsem se odejít, nicméně blog jako takový je pro mě jiný, trochu zvláštní -  ale o to milejší svět. Nevím co bude dál, ale pokud budu moci, ráda zde najdu čtenáře a slibuji že i já budu čtenářem. A abych se představila - Já jsem Annie MyaSun - jméno v blogu je však záměrně přehozeno. Toto jméno vzniklo zcela náhodně, při vymýšlení přezdívky na dobyvatel.cz a později jsem si jej oblíbila natolik, že původní přezdívku jsem používala stále méně.
 Na úvod bych se trochu chtěla představit
Jsem holka vysoká sotva metr šedesát (s gládama možná: ), momentálně mám polodlouhé vlasy podivně medové barvy. Oči mám modro-šedé.
Ráda bloguju, čtu, chodím na procházky, maluju, píšu, točím plastovou hula hop obručí.

Blog jako takový používám několika způsob, někdy jako malou nádobku na vylití vzteku a citů, jindy jako sešit na básničky, onehda jako papír na poloanalýzu.
Můj blog není o jednom tématu a nikdy nebyl - můj blog vypadá jako můj život. Je zoufale barevný - tedy spíš má zoufale mnoho odstínů podivné šedi.

Doufám, že zde možná potkám staré přátelé a doufám, že vše proběhne bez komplikací.
Za vše děkuji
Annie MyaSun 




2 komentáře:

  1. Vitaj medzi utečencami z blog.cz :D
    Ja som zdrhla už fuh, asi pred polrokom? Už by som sa na blog.cz nevrátila.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj:) , jsem ráda že nejsem sama. Blog.cz jsem měla opravdu ráda, ale všeho s mírou a jednou každá číše přeteče byť se do ní lije po kapkách.
      Tak jsem tu :)

      Vymazat